22 Eylül 2014 Pazartesi

Azgın Hale'yi evinde siktim

          Merhabalar hikayesitesi.blogspot.com.tr okurları. Sizlere başımdan geçen gerçek bir olayı anlatmak istiyorum. İsmim Caner 19 yaşında 1.75 boyundayım. Ünicersite sonuçları açınlanmış ve Ankara'yı kazanmıştım. Çok mutluydum ve bir an önce üniversiteye başlamak istiyordum. O zamanlar bir kız arkadaşım vardı Hale. 1.65 boyunda esmer yeşil gözlü göğüsleri ve kalçaları dolgun. O zamanlar çok arzulardım onu. Hemen hemen her günümüz beraber geçerdi, birbirimizden pek ayrı kalamazdık. Hal böyle olunca ben Ankara'ya gidip ayrı kalacağımız için üzülüyordu o da. Sürekli sen gidince gözün başkalarına kayar, beni unutursun eskisi gibi olamayız derdi. Bir gün "beni bırakmaman için sana bir neden vericem" deyip akşam evine çağırmıştı. Bizde kalacaksın demişti.  Daha önce hiç deneyimim de yoktu.
Heyecandan ne yapacağımı şaşırmıştım. Evdekilere bugün dışarda olacağımı söyleyip Hande'nin evine gittim. Zili çaldım. Kapıyı açınca kalbim yerinden fırlayacaktı. Üst düğmeleri açık daracık bir gömlek, kalçalarını zar zor kapatan liseli eteği ve jartiyer çorabı giymiş öyle karşıladı beni. Hoş geldin aşkım deyip dudaklarımdan öptü içeri aldı beni. Benim dilim tutuldu tabi hiçbir şey diyemiyorum. Salona gittik ben bir sandalyeye oturdum. O da gelip kucağıma oturdu. "Günün nasıl geçti aşkım", "özledin mi bugün beni" diyerek boynumdan öpüyor kucağımda dans ediyordu. O kadar azmıştım ki onun dans etmesinden dimdik olmuştu sikim. "Bu gece senin olacağım" deyip tişörtümü çıkardı. Kıpkırmızı dudaklarıyla öpmeye başladı beni biryandan da sürtünüyordu. Kudurmuştum ben. Kucağımdayken kemerimi çözüp çıkardı yavaş yavaş aşağı inip pantolonumun düğmelerini de açtı. Boxerımı sıyırıp sikimi eline alınca "aşkım bu ne kadar büyük böyle", daha sonra fısıldayarak "tam istediğim gibi" deyip ağzına aldı. Yaladıkça "ımmmmhh", "ohhhhh" diye inliyordu. Sikimi iyice ıslatıp taşaklarımı somurmaya başlayınca dayanamadım sadece "Hale" diye bağırabildim. Boşalacağımı anlayınca sex hikayeleri sikimi tekrar ağzına alıp hızlı hızlı yalamaya başladı, ben bir anda patladım. O da hepsini yutup yavaşladı. Ama ağzından hiç çıkarmadı, bir ara bana bakıp gülümseyince tekrar kalkmaya başladı benimki. Ayağa kalkıp koltuklardan birinin üstünde domaldı, eteğini sıyırıp bir elini götüne koyup okşamaya başladı. İç çamaşırı giymemişti. daha sonra bana dönüp seksi bir bakış attı. Hemen arkasına geçtim boxerımı da çıkarıp. Amını okşamaya başladım, çok ıslanmıştı. Bende eğilip yalamaya başladım. Mükemmel bir amı vardı tertemiz. Ben yaladıkça porno hikayeleri inlemeleri şiddetleniyor 'ahhhh dilini sok', 'ohhhhh parmaklarını da sok' diye talimatlar veriyordu. Amı benim için hazırdı artık. Ayağa kalkıp sokmaya başlamıştım. Yavaş yavaş giriyordu. Ben soydukça nefesini tutuyordu Hale'de. Hepsini soktuğumda bir çığlık atıp başını arkaya doğru yasladı. Hemen saçlarından tuttum. Çok azdırmıştı bu hareketi beni. Bir anda köklemeye başlamıştım. Ben kökledikçe çıkan sesler inlemeleriyle yankılanıyor, bir yandan da kalçalarını tokatlıyordum. Ben soktukça kendini bana doğru ittiriyor sikimin daha derine girmesini sağlıyordu. 'Durma daha hızlı' , 'orospu siker gibi sik beni' diye bağırıyordu ben hızlandıkça. İkimizde kudurmuştuk. Bir anda çığlık atmaya başladı orgazm olmuştu sanırım. Sonra bana dönüp tekrar yalamaya başladı. Amının sularından vıcık vıcık olmuştu zaten sikim. Ama çok iştahlı yalıyordu. Bir iki dakika kadar yaladıktan sonra tekrar boşalmaya başladım bu sefer yüzüne de boşaldım. Gidip banyoda temizlenip geldikten sonra, beni her gün böyle sikmek istiyorsan burada kalmalısın dedi. Hala görüşüyoruz, beraber Ankara’ya gidip ev tutmuştuk. Tecrübelerimi arttırdım Hale ile. Yeni hikayelerle görüşmek üzere. 

2 yorum:

  1. Sıcak sohbetli ve ateşli her yaştan bayanı bekliyorum 0536 014 23 16

    YanıtlaSil
  2. merhabalar ben istanbuldan metehan sıcak kanlı efendi espirili dost edinmeyi seven güvenilir yakın illere seyahat sorunu olmayan sevgili kıvamında yaş 37 boy 173 kilo 72sex konusunda deneyimli acık görüşlü diksiyonu düzgün Gizlilige önem veren tanıdıgınıza mutlaka memnun kalcagınız yakın illere seyahat engeli olmayan biriyim 539*567*36*40 lütfen sanalcılar gayler ve ne istediginden emin olmayan kişiler aramasın

    YanıtlaSil